Onze Top Classics

MERCEDES 280SL PAGODE

Details:

  • Prijs : € vraag info
  • Bouwjaar : 1968
  • Kms :

Mercedes-Benz 280sl Pagode 1968 manueel. Deze wagen wordt momenteel volop gerestaureerd. Nieuw lakwerk in origineel kleur Horizonblauw 304G met nieuw lederen interieur Safran. Motor en versnellingsbak krijgen een totale revisie, alsook de voor- en achteras. De achteras krijgt een Europese overbrenging waardoor de wagen zachter rijdt bij hogere snelheden. Nieuw tapijtset, nieuwe softtop en nieuwe banden met witte flanken. Voorzien van Becker radio. Een Toprestauratie met veel aandacht voor originaliteit.

<< TERUG

GEÏNTERESSEERD? Bel +32 (0)475 67 35 68 of contacteer ons online!

Grondige check-up

Direct na aankoop van onze wagens worden deze aan een uiterst grondige check-up onderworpen. We controleren bodem, remmen, vering, motor, verlichting, carroserie, lak, interieur,… Al deze details worden op de wagenlijst geplaatst die we voorleggen en samen met u overlopen.

Investering van uw leven

Een kwalitatieve Mercedes Oldtimer is de investering van uw leven. De waarde van dit soort wagens is bezig aan een heuse klim. De 190 Sl, de Pagode's, de 220 SE, zijn de grote stijgers van het moment. Door hun zeldzaamheid zijn ze zeer gegeerd bij verzamelaars. Ook de w107 ( 350 Sl, 450 Sl,…) is begonnen aan een stijging in waarde. Oldtimers worden gezien als één van de beste beleggingen op dit moment.