Onze Top Classics

MERCEDES 280SL PAGODE

Details:

  • Prijs : € p.o.a. - prix sur demande
  • Bouwjaar : 1968
  • Kms :

Volledige gerestaureerd met oog voor luxe, kwaliteit en originaliteit.

Mercedes-Benz 280sl Pagode. Deze wagen is gerestaureerd tussen september 2017 en oktober 2018. De originele kleur Horizonblauw 304G werd opnieuw voorzien. In combinatie met het Safran lederen interieur is dit een sublieme wagen. Motor en versnellingsbak krijgen een totale revisie, alsook de voor- en achteras. Een nieuwe softtop, nieuwe white wall banden en originele Becker radio kunnen niet ontbreken. Inclusief hardtop. Een toprestauratie met aandacht voor originaliteit.

<< TERUG

GEÏNTERESSEERD? Bel +32 (0)475 67 35 68 of contacteer ons online!

Grondige check-up

Direct na aankoop van onze wagens worden deze aan een uiterst grondige check-up onderworpen. We controleren bodem, remmen, vering, motor, verlichting, carroserie, lak, interieur,… Al deze details worden op de wagenlijst geplaatst die we voorleggen en samen met u overlopen.

Investering van uw leven

Een kwalitatieve Mercedes Oldtimer is de investering van uw leven. De waarde van dit soort wagens is bezig aan een heuse klim. De 190 Sl, de Pagode's, de 220 SE, zijn de grote stijgers van het moment. Door hun zeldzaamheid zijn ze zeer gegeerd bij verzamelaars. Ook de w107 ( 350 Sl, 450 Sl,…) is begonnen aan een stijging in waarde. Oldtimers worden gezien als één van de beste beleggingen op dit moment.