Onze Top Classics

MERCEDES 190 SL

Details:

  • Prijs : € p.o.a. - prix sur demande
  • Bouwjaar : 1958
  • Kms :

Mercedes-Benz 190 SL in een verbluffende kleurencombinatie.

Complete restauratie tot een zeer hoge standaard.
Correcte kleuren, exterieur en interieur, zoals de wagen werd geleverd in 1958.
De restauratie is gestart in juni 2017 en is in augustus 2018 voltooid.

Donkergrijs 190G met rood (1079) lederen interieur. Motor en versnellingsbak kregen een volledige revisie, alsook voor- en achteras. Veel aandacht wordt besteedt aan originaliteit en originele onderdelen. Deze wagen is Matching Number en Matching Color!! Voorzien van een Becker Europe radio en white wall banden met brede flank.

<< TERUG

GEÏNTERESSEERD? Bel +32 (0)475 67 35 68 of contacteer ons online!

Grondige check-up

Direct na aankoop van onze wagens worden deze aan een uiterst grondige check-up onderworpen. We controleren bodem, remmen, vering, motor, verlichting, carroserie, lak, interieur,… Al deze details worden op de wagenlijst geplaatst die we voorleggen en samen met u overlopen.

Investering van uw leven

Een kwalitatieve Mercedes Oldtimer is de investering van uw leven. De waarde van dit soort wagens is bezig aan een heuse klim. De 190 Sl, de Pagode's, de 220 SE, zijn de grote stijgers van het moment. Door hun zeldzaamheid zijn ze zeer gegeerd bij verzamelaars. Ook de w107 ( 350 Sl, 450 Sl,…) is begonnen aan een stijging in waarde. Oldtimers worden gezien als één van de beste beleggingen op dit moment.