Onze Top Classics

MERCEDES 280SL PAGODE

Details:

  • Prijs : € vraag info
  • Bouwjaar : 1968
  • Kms :

Deze Mercedes-Benz 280SL Pagode zijn we momenteel volop aan het restaureren. Het betreft een wagen met een automatische versnellingbak die het prachtige kleur Medium Blauw 903H heeft en gecombineerd met een Naturel lederen interieur. Motor en versnellingsbak krijgen een volledige revisie, alsook de vooras en achteras. De achteras krijgt de Europese overbrenging waardoor de wagen veel zachter rijdt bij hoge snelheid. Uiteraard met nieuwe softtop en nieuwe white wall banden. Kortom, een volledige restauratie met originele onderdelen en detail voor originaliteit. Een Matching Number auto met Matching Colors!

<< TERUG

GEÏNTERESSEERD? Bel +32 (0)475 67 35 68 of contacteer ons online!

Grondige check-up

Direct na aankoop van onze wagens worden deze aan een uiterst grondige check-up onderworpen. We controleren bodem, remmen, vering, motor, verlichting, carroserie, lak, interieur,… Al deze details worden op de wagenlijst geplaatst die we voorleggen en samen met u overlopen.

Investering van uw leven

Een kwalitatieve Mercedes Oldtimer is de investering van uw leven. De waarde van dit soort wagens is bezig aan een heuse klim. De 190 Sl, de Pagode's, de 220 SE, zijn de grote stijgers van het moment. Door hun zeldzaamheid zijn ze zeer gegeerd bij verzamelaars. Ook de w107 ( 350 Sl, 450 Sl,…) is begonnen aan een stijging in waarde. Oldtimers worden gezien als één van de beste beleggingen op dit moment.