Onze Top Classics

MERCEDES 190SL

Details:

  • Prijs : in restauratie
  • Bouwjaar : 1961
  • Kms :

Mercedes 190sl 1961. Restauratie volop bezig. Een auto die volledig wordt gerestaureerd inclusief motor, versnellingsbak, voor- en achteras, nieuw interieur, nieuwe chroom, nieuwe softtop,..... Bij Topclassics hebben we steeds projecten in restauratie. Momenteel zijn we nog volop bezig aan 2x 190sl Mercedes en 3x Pagode 280sl. Neem gerust vrijblijvend contact.

<< TERUG

GEÏNTERESSEERD? Bel +32 (0)475 67 35 68 of contacteer ons online!

Grondige check-up

Direct na aankoop van onze wagens worden deze aan een uiterst grondige check-up onderworpen. We controleren bodem, remmen, vering, motor, verlichting, carroserie, lak, interieur,… Al deze details worden op de wagenlijst geplaatst die we voorleggen en samen met u overlopen.

Investering van uw leven

Een kwalitatieve Mercedes Oldtimer is de investering van uw leven. De waarde van dit soort wagens is bezig aan een heuse klim. De 190 Sl, de Pagode's, de 220 SE, zijn de grote stijgers van het moment. Door hun zeldzaamheid zijn ze zeer gegeerd bij verzamelaars. Ook de w107 ( 350 Sl, 450 Sl,…) is begonnen aan een stijging in waarde. Oldtimers worden gezien als één van de beste beleggingen op dit moment.