Onze Top Classics

MERCEDES 230SL PAGODE AUTOMAAT

Details:

  • Prijs : VERKOCHT
  • Bouwjaar : 1964
  • Kms :

Zeer originele en uiterst mooie Mercedes Pagode 230sl uit 1964. Nieuw lakwerk, nieuw chroom, nieuwe tapijten, nieuw interieur leder Old Cognac, nieuwe softtop,... Deze Pagode rijdt zeer goed en is direct inzetbaar. Met Europese koplampen en Europese bumpers. Voorzien van een Becker radio. Prachtige wagen aan een zeer scherpe prijs!

 

<< TERUG

GEÏNTERESSEERD? Bel +32 (0)475 67 35 68 of contacteer ons online!

Grondige check-up

Direct na aankoop van onze wagens worden deze aan een uiterst grondige check-up onderworpen. We controleren bodem, remmen, vering, motor, verlichting, carroserie, lak, interieur,… Al deze details worden op de wagenlijst geplaatst die we voorleggen en samen met u overlopen.

Investering van uw leven

Een kwalitatieve Mercedes Oldtimer is de investering van uw leven. De waarde van dit soort wagens is bezig aan een heuse klim. De 190 Sl, de Pagode's, de 220 SE, zijn de grote stijgers van het moment. Door hun zeldzaamheid zijn ze zeer gegeerd bij verzamelaars. Ook de w107 ( 350 Sl, 450 Sl,…) is begonnen aan een stijging in waarde. Oldtimers worden gezien als één van de beste beleggingen op dit moment.