Onze Top Classics

MERCEDES 190SL 1957

Details:

  • Prijs : € 125000
  • Bouwjaar : 1957
  • Kms :

Betreft een zeer mooie Mercedes 190sl uit 1957. De wagen is volledig Matching Numbers. Heeft nog de originele vloerplaten en absoluut geen roest. Het lakwerk is zeer mooi zonder deuken of krassen. Chroom eveneens zeer mooi met zeer goede pasvormen. Het beige lederen interieur is zeer netjes met bijpassenden bouclé tapijten. Voorzien van de zeldzame doorzichtige zonnekleppen en de originele Solex Carburators. Softtop is in nieuwstaat. Deze 190sl rijdt uitstekend! Zeer interessante wagen.

 

<< TERUG

GEÏNTERESSEERD? Bel +32 (0)475 67 35 68 of contacteer ons online!

Grondige check-up

Direct na aankoop van onze wagens worden deze aan een uiterst grondige check-up onderworpen. We controleren bodem, remmen, vering, motor, verlichting, carroserie, lak, interieur,… Al deze details worden op de wagenlijst geplaatst die we voorleggen en samen met u overlopen.

Investering van uw leven

Een kwalitatieve Mercedes Oldtimer is de investering van uw leven. De waarde van dit soort wagens is bezig aan een heuse klim. De 190 Sl, de Pagode's, de 220 SE, zijn de grote stijgers van het moment. Door hun zeldzaamheid zijn ze zeer gegeerd bij verzamelaars. Ook de w107 ( 350 Sl, 450 Sl,…) is begonnen aan een stijging in waarde. Oldtimers worden gezien als één van de beste beleggingen op dit moment.