Onze Top Classics

MERCEDES BENZ 190SL 1960

Details:

  • Prijs : € 99.000,00 euro
  • Bouwjaar : 1960
  • Kms :

Een leuke en zeer mooie Mercedes 190sl uit 1960 in een gezonde staat. Absoluut geen roest. Lakwerk is zeer mooi, chroom eveneens zeer mooi.Het interieur, beige leder is in een zeer goede staat, heeft de originele rubber matten. Deze 190sl is voorzien van een Becker Europe radio met originele antenne. De originele Solex carburators werden vervangen door de uitstekende Mikuni carburators, de wagen rijdt subliem. Softtop is in nieuwstaat. Mercedes 190sl wordt steeds moeilijker, een prima investering in de toekomst. Interessante prijs!

<< TERUG

GEÏNTERESSEERD? Bel +32 (0)475 67 35 68 of contacteer ons online!

Grondige check-up

Direct na aankoop van onze wagens worden deze aan een uiterst grondige check-up onderworpen. We controleren bodem, remmen, vering, motor, verlichting, carroserie, lak, interieur,… Al deze details worden op de wagenlijst geplaatst die we voorleggen en samen met u overlopen.

Investering van uw leven

Een kwalitatieve Mercedes Oldtimer is de investering van uw leven. De waarde van dit soort wagens is bezig aan een heuse klim. De 190 Sl, de Pagode's, de 220 SE, zijn de grote stijgers van het moment. Door hun zeldzaamheid zijn ze zeer gegeerd bij verzamelaars. Ook de w107 ( 350 Sl, 450 Sl,…) is begonnen aan een stijging in waarde. Oldtimers worden gezien als één van de beste beleggingen op dit moment.