Onze Top Classics

MERCEDES 220SE CABRIOLET PONTON

Details:

  • Prijs : VERKOCHT
  • Bouwjaar : 1959
  • Kms :

1112 exemplaren werden gemaakt van deze Ponton 220se Cabriolet 1959. Dit is er één van en wat voor één! Slechts 2 eigenaars! Volledige documentatie ! Europese versie! Werd in de jaren 80 volledig gerestaureerd. Lak, chroom en hout zijn in een goede staat. Interieur is zeer origineel en netjes, achterbank werd vernieuwd. Softtop in zeer goede staat. Carrosserie is super !!! Matching number!! De goedkoopste Ponton die je kunt vinden!

<< TERUG

GEÏNTERESSEERD? Bel +32 (0)475 67 35 68 of contacteer ons online!

Grondige check-up

Direct na aankoop van onze wagens worden deze aan een uiterst grondige check-up onderworpen. We controleren bodem, remmen, vering, motor, verlichting, carroserie, lak, interieur,… Al deze details worden op de wagenlijst geplaatst die we voorleggen en samen met u overlopen.

Investering van uw leven

Een kwalitatieve Mercedes Oldtimer is de investering van uw leven. De waarde van dit soort wagens is bezig aan een heuse klim. De 190 Sl, de Pagode's, de 220 SE, zijn de grote stijgers van het moment. Door hun zeldzaamheid zijn ze zeer gegeerd bij verzamelaars. Ook de w107 ( 350 Sl, 450 Sl,…) is begonnen aan een stijging in waarde. Oldtimers worden gezien als één van de beste beleggingen op dit moment.