Onze Top Classics

MERCEDES 190SL 1958

Details:

  • Prijs : verkocht
  • Bouwjaar : 1958
  • Kms :

Zeer mooie en goed rijdende 190sl 1958. Lakwerk van deze auto is zeer mooi, zonder deuken of krassen, chroomwerk zeer mooi met goede pasnaden. Het interieur is zeer netjes en origineel met de bijpassende tapijten. Softtop is als nieuw. Deze 190sl heeft de Solex carburateurs en Belgische papieren. Absoluut roestvrij, zeer interessante prijs!!

<< TERUG

GEÏNTERESSEERD? Bel +32 (0)475 67 35 68 of contacteer ons online!

Grondige check-up

Direct na aankoop van onze wagens worden deze aan een uiterst grondige check-up onderworpen. We controleren bodem, remmen, vering, motor, verlichting, carroserie, lak, interieur,… Al deze details worden op de wagenlijst geplaatst die we voorleggen en samen met u overlopen.

Investering van uw leven

Een kwalitatieve Mercedes Oldtimer is de investering van uw leven. De waarde van dit soort wagens is bezig aan een heuse klim. De 190 Sl, de Pagode's, de 220 SE, zijn de grote stijgers van het moment. Door hun zeldzaamheid zijn ze zeer gegeerd bij verzamelaars. Ook de w107 ( 350 Sl, 450 Sl,…) is begonnen aan een stijging in waarde. Oldtimers worden gezien als één van de beste beleggingen op dit moment.